lexrent header landingspagina on site.png 1

Is veiligheid ook jouw prioriteit?

Lexrent Linkedin post 7 12 versie 5


Lexrent levert hoogwaardige tijdelijke equipment, gereedschappen en verbruiksmiddelen.

Daarnaast zoeken wij altijd naar manieren om een positieve bijdrage aan de veiligheid van jouw project en mensen te leveren.

In de voorbereiding selecteren wij samen met jouw projectorganisatie de juiste veiligheidsmiddelen voor de diverse werkpakketten.

Denk hierbij aan:
Brandblussers
EHBO voorzieningen 
Gasdetectie
Valbeveiliging
Toollanyards
Las- en slijpkappen met overdruk
Reddingsvesten
PBM’s 
COVID19 signaleringen

Wat verzorgen wij voor u?


Met Lexrent Onsite Solutions, zorgen wij dat de juiste middelen in de juiste hoeveelheid direct op de project locatie beschikbaar is, vanuit een onsite magazijnlocatie.

Onze medewerkers geven dit uit op persoonsniveau, inclusief heldere trainingen en instructies direct bij onze uitgiftelocatie op jouw project.
Desgewenst kunnen wij uw projectmedewerkers vooraf ook specifieke trainingen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan werken op hoogte, veilig verplaatsen van lasten, gebruik van torq, – en tensioning equipment.
Hoe langer een project duurt, des te uitdagender het is om de focus continu op de diverse veiligheidsthema’s te behouden voor de projectmedewerkers.

Met stoepborden voorzien van A0 posters, willen wij uw projectmedewerkers naar en van de projectlocatie blijven prikkelen om alert te blijven. Het ongeluk zit immers vaak in een klein hoekje.
De posters kunnen wij samen met u opstellen en rouleren op de locatie, zodat de kans op bedrijfsblindheid verder verkleind wordt.

Lexrent Linkedin post 7 12 versie 3

NEW ARRIVALS

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF