EXPECT MORE

in de plant

Jouw project vind plaats op locatie van de opdrachtgever. Eigen personeel, ingeleenden, subcontractors, wij kunnen via de Lexrent Onsite Services met ervaren en gecertificeerde mensen, via onze toolcontainer gereedschappen, consumables, PBM’s en eigen materialen, persoonsgebonden uitgeven, traceren en retournemen.

Ons team weet wat daarbij komt te kijken en kunnen daarin ook ontzorgen. Vanaf de inventariseringsfase denken wij graag mee met het project. MyLex helpt jouw voorafgaand en tijdens je project om 24/7 controle te hebben.

Natuurlijk bekijken we vooraf ook de beschikbaarheid van stroom, lucht, licht voor de diverse werkzaamheden in het project en bepalen aan de hand hiervan samen met jou de juiste gereedschappen met bijbehorende consumables en PBM’s.

 
Werkcontainers - Lexrent


Gedurende het project houden wij de beschikbaarheid van de gevraagde  equipment in de gaten. Zo kun je op tijd opschalen! Wij zorgen voor een uitgifte magazijn met een bezetting, die op de hoogte is van jouw project.

Real time rapportages geven je een weergave van de equipmentlijst op persoonsniveau. Je hebt altijd controle over de afrekening van jouw mensen en kunt schade en vermissing van equipment tijdens en aan het einde van het project minimaliseren.

Wij het beheer, jij de controle!

Lexrent, Expect more!

 
Werkcontainers - Lexrent
Toolshop van Lexrent voor on-site services

LEXRENT TOOLSHOP


De Lexent Toolshop is de ideale oplossing om stilstand van jouw mensen te minimaliseren. Middels een automaat die geactiveerd wordt door een digitale personeelsregistratie heb jij 24/7 controle.

Lexrent logistics

LOGISTICS


Voor en tijdens jouw project veranderen zaken. Equipment en materieel moet van A naar B, wijziging in de planning, etcetera. Dit is meer regel dan uitzondering. Lexrent heeft gecertificeerd (transport) materieel en gespecialiseerde medewerkers die de zorg omtrent logistiek van jou overnemen.

Jij het overzicht, wij de controle.

Benieuwd hoe wij dat doen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 
Lexrent logistics
tijdregistratie - lexrent

TIJDREGISTRATIE EN MEER


Het beheersen van de uren maakt Lexrent eenvoudig en overzichtelijk middels de digitale registratieunits. Wij kunnen deze installeren in kleedruimtes, kantines en andere locaties waar er tijd geregistreerd moet  worden. Via een overzichtelijk platform heeft u 24/7 inzicht in de bewegingen die jouw (project) medewerkers en ingeleenden maken.

CONTACT MET LEXRENT

Kennis maken met Team Lexrent?

Neem contact met ons op via onderstaande button voor een lekker bakje koffie met een koekje (nee, niet die van het internet) en een goed gesprek!
MyLex by Lexrent

NEW ARRIVALS

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF