NEW ARRIVAL - VERMINDERING VAN EMISSIE OOK OP JOUW PROJECT!

Ben je op zoek naar een manier om je project te verduurzamen? Dan zijn de elektrische mobiele compressoren van Lexrent de oplossing!

Dankzij hun emissievrije aandrijving kunnen ze gebruikt worden in milieu zones en zones met beperkte geluidshinder.

De emissievrije aandrijving zorgt dat deze compressoren o.a. gebruikt kunnen worden in tunnels, bouwputten en gebouwen. Bovendien zijn deze mobiele krachtpatsers erg robuust, compact en energiezuinig. Door de elektrische aandrijving is de compressor gemakkelijk te hanteren en onderhoudsarm.

Daarnaast biedt de compressor nog vele andere voordelen, zoals een easy power connection, een anti-frost control, en een compressed air aftercooler.

Met de elektrische bouwcompressoren van Lexrent hoef je niet te kiezen tussen kracht en duurzaamheid. Je kunt beide hebben!

Dus waar wacht je nog op? Maak de verandering en kies voor de elektrische compressoren van Lexrent!

✉️ info@lexrent.eu

💻 www.lexrent.eu

📞+31 (0)10 24 58 16

Lexstores StocExpp2023

Lexstores op de StocExpo 2023

14 tot 16 maart jl. stonden wij met onze Lexstores Large bij de hoofdingang van de Ahoy. We hebben dit flagship model veelvuldig mogen demonstreren en tientallen internationale geïnteresseerden zijn erg enthousiast geworden over Lexstores! Wij kijken terug op een prachtige deelname aan de beurs!

Lexrent sponsort IGO

Lexrent Sponsort de IGO

Wij zijn trots om te vermelden dat wij vanaf heden sponsor zijn van de Industrie Golf Open bij de Strijensche Golfclub. Zien we je daar?