VERHUUR INDUSTRIEEL MATERIAAL

Industriele-verhuur-van-equipment

Rental in de breedste zin van het woord! Ben jij bezig met een project? Lexrent zorgt voor de juiste stroom, lucht, en lichtvoorzieningen en alle soorten (specialistische) gereedschappen! Vraag naar de mogelijkheden voor jouw volgende project.

Industriële projecten vragen het uiterste op het gebied van kwaliteit, performance en betrouwbaarheid van uw bedrijf en personeel. Lexrent levert die kwaliteit in equipment! Voor tijdelijke projecten zoals turnarounds, nieuwbouw, maar ook voor doorlopende onderhoudswerkzaamheden hebben wij equipment beschikbaar. Zo haal je het beste uit jouw project en mensen!

Lexrent - Industriële verhuur


Wil jij een zo hoog mogelijke hands-on-tool time behalen? Lexrent denkt graag met je mee! Samen zorgen wij voor een zo hoog mogelijke bezettingsgraad van jouw projectequipment. Op die manier minimaliseren we ongeplande stilstaand door gebrek aan het juiste equipment. 

Inzichtelijke rapportages helpen je om een vinger aan de pols te houden! Zo kun je als manager en uitvoerder bijsturen waar dat nodig is.

Het team van Lexrent heeft ruime ervaring in de (Petro) Chemische Tankterminals, Piping, Staalbouw, Offshore, en Renewables. Deze ervaring zorgt dat we altijd een passende oplossing kunnen vinden voor jou.

 

Lexrent - Industriële verhuur

NEW ARRIVALS

6aed3b80 723d 8ee6 df15 c5d58d4e9ab3

NEW ARRIVAL – KLAAR VOOR DE LENTE

Nu de najaars TA’s op hun einde lopen, is het natuurlijk goed om stil te staan bij de performance van jouw team op het gebied van veiligheid, kwaliteit, productiviteit en kosten.

Read More »

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

 
×