CONSUMABLES

Lexrent consumables

Gereedschappen huren of leasen is 1. Jouw mensen hebben hier consumables bij nodig om het werk ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Lexrent weet wat zij nodig hebben en jij bent via 1 loket voor scherpe tarieven ontzorgd!

Verspanende machines en gereedschappen hebben de juiste consumables nodig.

Van slijpschijven, zaagbladen, (kern) boren, wij hebben een breed assortiment voor toepassing voor verschillende materialen. Staal, RVS, Aluminium, laat ons weten wat de wensen zijn en wij bieden de meest geschikte gereedschappen met de bijbehorende verbruiksmiddelen aan.

Lexrent - Industriële verhuur


Je wil natuurlijk niet dat jouw mensen stil staan door het ontbreken van de juiste consumables voor de gehuurde machines. Lexrent denkt graag mee over jouw project! Zo kunnen we de 
aantallen en hoeveelheden van deze consumables snel en efficiënt tijdens het project blijven aanvullen.

Ook voor PBM’s, van veiligheidsschoenen, brillen, (las)maskers met verse lucht toevoer en oordopjes kun je terecht bij Lexrent. Alle (tijdelijke) medewerkers op een project hebben deze uitrusting nodig.

Wij helpen je graag om een compleet pakket samen te stellen en de beschikbaarheid onsite te waarborgen. Voor, gedurende en na het project staan wij klaar om met je mee te denken. Volle verpakkingen over? Wij nemen die in overleg weer terug, zodat je niet blijft zitten met restvoorraad!

Lexrent, Expect more!

Lexrent - Industriële verhuur

NEW ARRIVALS

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF