Services & IT

On-site services van Lexrent

Lexrent snapt dat jij aan de slag wilt. Installatie van de gehuurde, geleasede of gekochte items kunnen wij voor jou verzorgen! Ook op gebied van IT systemen hebben wij ruime ervaring om jouw project optimaal van start te laten gaan met de juiste IT hard- en software. Bijvoorbeeld MyLex!

Projecten op locatie van de klanten beginnen met het inrichten werkplekken, voorzien van computers, printers, netwerkverbinding en de installatie van de juiste software. Lexrent heeft moderne hardware en software, waar jouw projectorganisatie direct mee aan de slag kan. Wij komen graag in gesprek over specifieke (project)wensen om er zo voor te zorgen dat het project soepel van start gaat


Eigen mensen, uitzendkrachten, het beheersen van de uren maakt Lexrent eenvoudig en overzichtelijk middels onze digitale registratieunits. Wij kunnen deze installeren in kleedruimtes, kantines en andere locaties. Via een overzichtelijk platform heeft u 24/7 inzicht in de bewegingen die uw (project) medewerkers en ingeleenden maken. Wij verzorgen de pasjes op voorhand en geven instructies omtrent het gebruik van het registratie platform.

Lexrent, Expect more!

on site services van

NEW ARRIVALS

6aed3b80 723d 8ee6 df15 c5d58d4e9ab3

NEW ARRIVAL – KLAAR VOOR DE LENTE

Nu de najaars TA’s op hun einde lopen, is het natuurlijk goed om stil te staan bij de performance van jouw team op het gebied van veiligheid, kwaliteit, productiviteit en kosten.

Read More »

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

 
×