Services

Industriele-verhuur-van-equipment

INDUSTRIËLE VERHUUR

Rental in de breedste zin van het woord! Wij zorgen voor de juiste stroom, lucht, en lichtvoorzieningen en alle soorten (specialistische) gereedschappen! Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw project.

Lexrent - Industriële verhuur

INDUSTRIEEL LEASEN

Soms wil je niet investeren, maar wel langdurig gebruiken. Lease is dan de ideale oplossing, waarbij onderhoud, keuringen en support in 1 aantrekkelijk vast maandtarief gebundeld zijn. Jij gebruikt, wij beheren!

Lexrent - Industriële verhuur
Lexrent consumables

CONSUMABLES

Gereedschappen huren of leasen is 1. Jouw mensen hebben hierbij de consumables bij nodig om het werk ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Lexrent weet wat zij nodig hebben en jij bent via 1 loket voor scherpe tarieven ontzorgt!

Verkoop van industrieel materiaal

INDUSTRIËLE VERKOOP

Wil jij niet huren of leasen? Lexrent heeft een uitgebreid assortiment Equipment van A-merken die jij kunt kopen. Uiteraard kun je bij ons terecht voor het onderhoud en de jaarlijkse keuringen van jouw equipment. 

Verkoop van industrieel materiaal
1iStock 879814122

SERVICES & IT

Lexrent snapt dat jij aan de slag wilt. Installatie van de gehuurde, geleasde of gekochte items kunnen wij voor jou verzorgen! Ook op gebied van IT systemen hebben wij ruime ervaring om jouw project optimaal van start te laten gaan met de juiste IT hard- en software.

Lexrent - On site solutions

ONSITE SOLUTIONS

Onsite een snelle oplossing nodig? Lexrent biedt onsite solutions, waarbij wij ondersteunen bij  real time registratie, voorraadmanagement en rapportage.

Wat betekent dit voor jou? Met Lexrent’s onsite solutions wordt ongeplande stilstand geminimaliseerd en de hands on tool time vergroot.

Jij kunt je focussen op de belangrijkste werkzaamheden, wij doen de rest!

Lexrent - On site solutions

Benieuwd naar onze mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.