INDUSTRIEEL LEASEN

Lexrent - Industriële verhuur
Soms wil je niet investeren, maar wel langdurig gebruiken. Lease is dan de ideale oplossing, waarbij onderhoud, keuringen en support in 1 aantrekkelijk vast maandtarief gebundeld zijn. Jij gebruikt, wij beheren!

Projecten beginnen in de voorbereidende fase al kosten te genereren. Engineering, werkvoorbereiding, planning, opstart projectlocatie, allemaal kosten die drukken op de financiële positie van uw bedrijf. Gereedschap en equipment zijn dan bij uitstek een kostenpost die zich uitstekend leent voor een leaseconstructie.
 
Industrieel leasen bij Lexrent


Beheer, onderhoud, keuring en certificeringen van equipmen zijn zaken die vaak niet tot jouw corebusiness behoren. Wel is beschikbaarheid en productiviteit van het equipment van belang. Stilstand is achteruitgang. Door een gebalanceerd onderhoudsschema kunnen ongeplande stilstanden van het equipment in samenspraak voorkomen worden.


Jij de beschikbaarheid, Lexrent de controle en beheersing!


Lexrent, Expect more!

Industrieel leasen bij Lexrent

NEW ARRIVALS

6aed3b80 723d 8ee6 df15 c5d58d4e9ab3

NEW ARRIVAL – KLAAR VOOR DE LENTE

Nu de najaars TA’s op hun einde lopen, is het natuurlijk goed om stil te staan bij de performance van jouw team op het gebied van veiligheid, kwaliteit, productiviteit en kosten.

Read More »

ABONNEER JE OP DE NIEUWSBRIEF

 
×