NEW ARRIVAL - VROEGBOEKKORTING

IJskoude vroegboekkorting

Lexrent Vroegboekkorting

Het is deze dagen🥵 Onsite kan dit wel voor ongemakken zorgen. Lexrent zorgt graag voor verkoeling❄️ En dat mét een leuke actie!

Aan de buiten temperatuur kan ik natuurlijk niets veranderen. Binnen gelukkig wel! De mobiele airco’s helpen jou en je medewerkers om het hoofd koel te houden🥶

✔️ Vermogen van 2600 watt en 9000 BTU
✔️ Werktemperatuur van tussen de 18 en de 35 °C
✔️ In te stellen als luchtontvochtiger en ontvochtigt 1,2 liter per uur
✔️ Geluidsniveau van minder dan 65 dB(A)
✔️ Snel geleverd en overal inzetbaar

Huur jij jouw airco systemen vóór 1 juli? Dan krijg jij 10% korting op jouw airco systemen. Houd je hoofd koel en grijp niet mis!

Reserveer nu jouw airco’s via de onderstaande button!

 

✉️info@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

Lexrent, expect more!

#industrieleverhuur #onsite #lexrent #toolcontainer #smartindustry

TEAM Terminal open dag

d29f340e ab9d 4e76 1352 9ef11a4163ea

TEAM Terminal open dag!

Afgelopen zaterdag was Lexrent, samen met andere leveranciers uitgenodigd op de familiedag van TEAM Terminal BV Rotterdam.

TEAM Terminal BV is een van de grootste olie op- en overslagbedrijven in het Rotterdamse Europoortgebied en viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. Mooi om op deze manier de verbinding op te zoeken met elkaar!

Lexrent heeft zich mogen presenteren als professioneel verhuur bedrijf in de markt van de tank op- en overslag. Daarbij hebben wij duizenden Lexrent giveaways mogen uitdelen aan de enthousiaste bezoekers en hun familie!

In samenwerking met Metabo hebben wij een 5tal winnaars blij kunnen maken met complete professionele accu gereedschappen, waaronder een koelbox, schuurmachine, accuschroeftol, DAB+ radio en verfstripper. Ook handig voor thuis!!

Hartelijk dank voor de gastvrijheid @Team Terminal B.V. en wij kijken uit naar het volgende event!

✉️Lex@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

Lexrent Click & Rent

Lexrent introduceert CLICK & RENT! Hiermee worden huuraanvragen online, eenvoudig & snel! Op onze vernieuwde website heeft u direct toegang tot onze uitgebreide verhuurvloot, simpel aan te vragen door slechts enkele handelingen, ook op uw mobiele device.

Maak vrijblijvend een gepersonaliseerd MYLEX account aan om uw aanvragen en favorieten in te zien en eenvoudig opnieuw te reserveren!

MYLEX blijft voortdurend in ontwikkeling, zodat u in de toekomst ook de beschikking heeft over digitale pakbonnen, huurlijsten en nog veel meer tools om uw projecten te beheren.

Zo blijft er meer tijd over voor uw core-business!

CHECK NU DE CLICK & RENT WEBSITE VIA ONDERSTAANDE QR-CODE OF BUTTON.

Lexrent-click-en-rent-qr