NEW ARRIVAL - LEXRENT SPONSORT DE VESTINGDAGEN 2.0

3 1
1

19 t/m 21 augustus vinden de Vestingdagen 2.0 Hellevoetsluis plaats. Een weekend vol met activiteiten en gezelligheid. En ook Lexrent is erbij!🙋🏻

Natuurlijk willen wij de feestgangers niet in het donker laten staan🌑 Maar ook voor de veiligheid is verlichting heel belangrijk.

Vanuit de veiligheidsregio is het namelijk verplicht om bijvoorbeeld nooduitgangen uit te lichten. In geval van nood moeten deze namelijk ten alle tijden zichtbaar zijn. Ook belangrijke looproutes en verzamelplaatsen moeten goed verlicht zijn.

Daar worden de lichtmasten voor gebruikt! Zo draagt Lexrent bij aan een geweldig, maar vooral ook veilig evenement💪🏼

Zien wij jullie daar?

✉️Lex@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

Lexrent, expect more!

#industrieleverhuur #onsite #lexrent #sponsoring #vestingdagen #smartindustry

Lexrent Click & Rent

Lexrent introduceert CLICK & RENT! Hiermee worden huuraanvragen online, eenvoudig & snel! Op onze vernieuwde website heeft u direct toegang tot onze uitgebreide verhuurvloot, simpel aan te vragen door slechts enkele handelingen, ook op uw mobiele device.

Maak vrijblijvend een gepersonaliseerd MYLEX account aan om uw aanvragen en favorieten in te zien en eenvoudig opnieuw te reserveren!

MYLEX blijft voortdurend in ontwikkeling, zodat u in de toekomst ook de beschikking heeft over digitale pakbonnen, huurlijsten en nog veel meer tools om uw projecten te beheren.

Zo blijft er meer tijd over voor uw core-business!

CHECK NU DE CLICK & RENT WEBSITE VIA ONDERSTAANDE QR-CODE OF BUTTON.

Lexrent-click-en-rent-qr