NEW ARRIVAL - VERWARMINGSALERT

Lexrent LinkedIn posts link 1200x627 Sung 4

Verhurend Nederland is een brancheorganisatie die verhuurbedrijven bij elkaar brengt en verbindt. Als verhuurder van industrieel equipment en materialen voor op de bouwplaats, was dit een mooie kans om een nieuw partnerschap aan te gaan🤝🏼

Lexrenter Sung zei het volgende:  

“Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden in ons vakgebied. Daarom is het partnership met Verhurend Nederland een belangrijke stap voor ons om duurzaam voor onze klanten de juiste keuzes te kunnen blijven maken!”

Meer lezen over dit partnerschap? Je leest het op de website van Verhurend Nederland!

Lexrent, Expect more!

✉️Lex@lexrent.eu
💻www.lexrent. eu
📞+31 (0)10 24 58 16

#industrieleverhuur #onsite #lexrent #ta #smartindustry 

Lexrent Click & Rent

Lexrent introduceert CLICK & RENT! Hiermee worden huuraanvragen online, eenvoudig & snel! Op onze vernieuwde website heeft u direct toegang tot onze uitgebreide verhuurvloot, simpel aan te vragen door slechts enkele handelingen, ook op uw mobiele device.

Maak vrijblijvend een gepersonaliseerd MYLEX account aan om uw aanvragen en favorieten in te zien en eenvoudig opnieuw te reserveren!

MYLEX blijft voortdurend in ontwikkeling, zodat u in de toekomst ook de beschikking heeft over digitale pakbonnen, huurlijsten en nog veel meer tools om uw projecten te beheren.

Zo blijft er meer tijd over voor uw core-business!

CHECK NU DE CLICK & RENT WEBSITE VIA ONDERSTAANDE QR-CODE OF BUTTON.

Lexrent-click-en-rent-qr