NEW ARRIVALS 26 oktober 2021

Tijdelijke werkplaats nodig?

lexrent on-site solutions - new arrival

Containeroverkapping

Een containeroverkapping van Lexrent is een snelle, voordelige en flexibele oplossing voor opslag van materieel en goederen. Een ideale manier om tussen twee standaard zeecontainers een tijdelijke overdekte werkruimte te creëren en materiaal te beschermen tegen zon, wind en neerslag. Met behulp van constructietekeningen, een montagehandleiding, standaard gereedschap en een rolsteiger of hoogwerker is de containeroverkapping eenvoudig zelf te monteren. Slechts standaard gereedschap en een rolsteiger of hoogwerker is nodig om de containeroverkapping op te bouwen. In de praktijk worden de containeroverkappingen vaak als semi-permanente oplossing gebruikt. Al onze types zijn sterker dan de minimale norm EN13782. Ze worden dan ook regelmatig ingezet als zaagloods of doorwerktent bij langdurige bouwprojecten.

✉️info@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

Werkcontainers - Lexrent

Werkcontainers

Gedurende jouw project heb je soms meer behoefte aan een werkcontainer om droog en uit de wind jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren. Lexrent bied jou de oplossing met de 20’ft werk container voorzien van een stelling, verlichting en stroomvoorziening. Ruimte en organisatie voor jouw project in een standaard transporteerbaar formaat!

✉️info@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

mobiele, groene lichtmasten - Lexrent

Licht in de donkere dagen!

Mobiele groene containers

De herfst heef zijn intreden gedaan, de donkere dagen staan weer voor de deur. Lexrent zorgt ervoor dat jouw werkzaamheden ook veilig in de donkere uren door kunnen gaan met de groene mobiele lichtmasten van Lexrent!

Wat zijn de voordelen van onze groene lichtmasten?

✅ Geen brandstofkosten
✅ Geen Co2 uitstoot
✅ Energie efficiënt
✅ Geen geluidsoverlast
✅ Makkelijk te verplaatsen door vorkheftruckpockets of middels hijsogen

Ideaal om tijdens de donkere uren productief en veilig te kunnen werken zonder dat het licht geluidsoverlast veroorzaakt!

Wil jij meer info, of weten wat Lexrent voor jou kan betekenen op het gebied van verlichting, neem dan contact met ons op!

Lexrent, expect more!
✉️info@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16