NEW ARRIVAL _ SUPPORT SIEM EN STEUN KYRA!

34
35

Support Siem en Steun Kyra!

Simeon Delfos gaat deze zomer een enorme uitdaging aan. Hij doet een 5 daagse dropping in Zweden, wat een fysieke en vooral mentale strijd gaat worden. Dit doet hij niet zomaar.

Hij doet dit om de actie van Kyra te steunen. Kyra is 12 jaar en vecht op dit moment tegen een bottumor. Geen enkel kind zou dit moeten doorstaan. Daarom is Kyra een crowd funding actie gestart om geld op te halen voor onderzoek naar botkanker. 

Uiteraard steunen wij deze actie maar wat graag! Naast dat wij vanuit Lexrent een donatie doen, konden wij Simeon ook steunen met waterdichte tassen en een first aid kit voor de dropping. Menno heeft de spullen alvast bij hem langsgebracht!

Wil jij Siem ook steunen? Je leest meer over zijn actie via deze link:

https://hacon-containers.nl/over-hacon/blog/een-dropping-met-een-hoger-doel

En wil je direct een donatie doen aan Kyra’s actie? Dat kan hier:

https://www.maximaalinactie.nl/actie/kyra-de-kreek

OFFICAL DEALER - SFE🎆

Lexrent LinkedIn posts link 1200x627 8 1

Lexrent is officieel dealer van SFE – Specialized Fabrication Equipment!🎆

En daar zijn wij super blij mee. SFE is fabrikant van een breed pakket aan producten die gericht zijn op de piping fabricage industrie. 

Door dit partnership kunnen wij jouw projecten nog beter voorzien van het juiste equipment, met equipment van Specialized Fabrication Equipment (S.F.E.) Group, B&B Pipe and Industrial Tools, TAG Pipe Equipment Specialists, Mathey Dearman! Zo krijgt jouw project een optimale doorlooptijd van prefabricage processen in de werkplaats tot werk in het veld.

Wouter Hofmann van SFE vertelt :

“Wij zijn erg enthousiast over het partnership met Lexrent. Zij hebben al vele jaren ervaring met het leveren van totaalprojecten, van pijpsteun tot bevelmachines aan diverse werkplaatsen en fabrieken. Samen met Lexrent adviseren wij klanten graag hoe de SFE producten kunnen bijdragen aan hogere productiviteit, kwaliteit, veiligheid en ergonomie!”

Wij hebben er zin in! Jij ook? Lees meer over dit partnerschap via de link hieronder! Hier vind je ook direct een overzicht van de verschillende materialen.

En wil je graag vrijblijvend advies voor jouw werkplaats of projectlocatie? Neem contact met ons op.

Lexrent, expect more!

✉️Lex@lexrent.eu

💻www.lexrent.eu

📞+31 (0)10 24 58 16

#industrieleverhuur #onsite #lexrent #partnership #SFE #smartindustry

Lexrent Click & Rent

Lexrent introduceert CLICK & RENT! Hiermee worden huuraanvragen online, eenvoudig & snel! Op onze vernieuwde website heeft u direct toegang tot onze uitgebreide verhuurvloot, simpel aan te vragen door slechts enkele handelingen, ook op uw mobiele device.

Maak vrijblijvend een gepersonaliseerd MYLEX account aan om uw aanvragen en favorieten in te zien en eenvoudig opnieuw te reserveren!

MYLEX blijft voortdurend in ontwikkeling, zodat u in de toekomst ook de beschikking heeft over digitale pakbonnen, huurlijsten en nog veel meer tools om uw projecten te beheren.

Zo blijft er meer tijd over voor uw core-business!

CHECK NU DE CLICK & RENT WEBSITE VIA ONDERSTAANDE QR-CODE OF BUTTON.

Lexrent-click-en-rent-qr