Stroomverdeelkast 400A

7fc13ddd-04f8-8aae-5c14-d30e0707bd2e

MYLEX - Powercubes 80

LEXRENT BREIDT STROOMVERDEELKASTEN ASSORTIMENT UIT> 

Het al ruime assortiment stroomverdeelkasten van Lexrent is verder uitgebreid met een groot aantal 400A 5polig stroomverdeelkasten.
De stroomkast met 400A 5polig zijn speciaal ontworpen voor de grotere verdelingen, geschikt voor toepassingen in uitdagende omgevingen, waar hoge eisen aan de verdeelkasten gesteld worden: bouwterreinen, scheepswerven en zware industrie.

658b9c3b-e8ff-56fa-8602-7791ec7a06a3

TEAM KEVIN & HENK RONDEN CARBAGERUN WINTER EDITION 2022 SUCCESVOL AF!

Driver Kevin en co- driver Henk hebben de Carbagerun succesvol afgerond.
Ondanks extreme weersomstandigheden wisten de heren de poolcirkel te bereiken! Het hoogtepunt was de plaats Jokkmokk op de poolcirkel van Zweden, daar was het -18 graden met een gevoelstemperatuur van -25.
 
De extreme weersomstandigheden en de grote hoeveelheid sneeuw die was gevallen had ook de organisatie niet verwacht!
Hierdoor ontstonden er zware en gevaarlijke omstandigheden, waardoor de heren erg lange dagen van 14 tot 15 uur in de auto hebben moeten doorbrengen!

Voor de deelnemers was het dagelijkse kost om auto’s die door de extreme weersomstandigheden van de weg waren geraakt en in greppels waren beland, met brute mankracht weer op de weg te krijgen.
Ondanks alle gevaren hebben Kevin en Henk hun Volkswagen Passat uit 1995, zonder gebruik van het door Lexrent geleverde noodpakket, weer veilig thuis weten te brengen!

Team Lexrent feliciteert Kevin & Henk met het succesvol afronden van hun Carbagerun!

Lexrent Click & Rent

Lexrent introduceert CLICK & RENT! Hiermee worden huuraanvragen online, eenvoudig & snel! Op onze vernieuwde website heeft u direct toegang tot onze uitgebreide verhuurvloot, simpel aan te vragen door slechts enkele handelingen, ook op uw mobiele device.

Maak vrijblijvend een gepersonaliseerd MYLEX account aan om uw aanvragen en favorieten in te zien en eenvoudig opnieuw te reserveren!

MYLEX blijft voortdurend in ontwikkeling, zodat u in de toekomst ook de beschikking heeft over digitale pakbonnen, huurlijsten en nog veel meer tools om uw projecten te beheren.

Zo blijft er meer tijd over voor uw core-business!

CHECK NU DE CLICK & RENT WEBSITE VIA ONDERSTAANDE QR-CODE OF BUTTON.

Lexrent-click-en-rent-qr