NEW ARRIVAL - SHOP IN SHOP

shop in shop

Lexrent Shop in Shop

Op jouw project of werkplaats 24/7 controle over jouw gereedschap, equipment en verbruiksmiddelen? Dat Kan! Lexrent biedt jou het digitale platform en de juiste voorzieningen: 

✔️Digitale registratie
✔️Hands On Tool Time statistieken
✔️Realtime kostenoverzicht
✔️Digitale certificaten
✔️Bestellingen via Mylex

Dit alles vind je in een cloudbased oplossing direct op jouw werkplaats. Zo werk jij efficiënt en haal je het maximale uit jouw project📈

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

✉️info@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

Lexrent, expect more!

b5bf3aa9 6f4f 63e0 1dfd dffea3afc24c
f881577f aa97 5c6a e0db eab8983423f9

TEAM Terminal open dag

d29f340e ab9d 4e76 1352 9ef11a4163ea

TEAM Terminal open dag!

Afgelopen zaterdag was Lexrent, samen met andere leveranciers uitgenodigd op de familiedag van TEAM Terminal BV Rotterdam.

TEAM Terminal BV is een van de grootste olie op- en overslagbedrijven in het Rotterdamse Europoortgebied en viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. Mooi om op deze manier de verbinding op te zoeken met elkaar!

Lexrent heeft zich mogen presenteren als professioneel verhuur bedrijf in de markt van de tank op- en overslag. Daarbij hebben wij duizenden Lexrent giveaways mogen uitdelen aan de enthousiaste bezoekers en hun familie!

In samenwerking met Metabo hebben wij een 5tal winnaars blij kunnen maken met complete professionele accu gereedschappen, waaronder een koelbox, schuurmachine, accuschroeftol, DAB+ radio en verfstripper. Ook handig voor thuis!!

Hartelijk dank voor de gastvrijheid @Team Terminal B.V. en wij kijken uit naar het volgende event!

✉️Lex@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

Lexrent Click & Rent

Lexrent introduceert CLICK & RENT! Hiermee worden huuraanvragen online, eenvoudig & snel! Op onze vernieuwde website heeft u direct toegang tot onze uitgebreide verhuurvloot, simpel aan te vragen door slechts enkele handelingen, ook op uw mobiele device.

Maak vrijblijvend een gepersonaliseerd MYLEX account aan om uw aanvragen en favorieten in te zien en eenvoudig opnieuw te reserveren!

MYLEX blijft voortdurend in ontwikkeling, zodat u in de toekomst ook de beschikking heeft over digitale pakbonnen, huurlijsten en nog veel meer tools om uw projecten te beheren.

Zo blijft er meer tijd over voor uw core-business!

CHECK NU DE CLICK & RENT WEBSITE VIA ONDERSTAANDE QR-CODE OF BUTTON.

Lexrent-click-en-rent-qr