NEW ARRIVALS 14 oktober 2021

New Arrivals

3m slijpkap- new arrival - Lexrent

Lex z'n slijpkap

De 3M™ Versaflo™ Helm M-307 met 3M™ Adflo™ Motoraangedreven ademhalingssysteem, voor een effectieve combinatie van een ademhalings-, hoofd- en gezichtsbescherming. Het comfortabele vizierdesign combineert een uitstekend zijwaarts en benedenwaarts gezichtsveld met goede optische helderheid.;Volledig aanpasbare bevestiging voorzien van textielbanden voor optimale pasvorm en gewichtsverdeling. Met behulp van een deflector kunnen gebruikers de luchtstroom in de hoofdkap zelf richten voor meer controle en comfort. Gecoate vizieren zorgen voor chemische bestendigheid en krasvastheid. Wil jij meer info, of weten wat Lexrent voor jou kan betekenen op het gebied van PBM’s , neem dan contact met ons op!
✉️info@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

laskappen - Lexrent

Lex heeft ook laskappen!

Maak kennis met ons nieuw, geavanceerd filter! Het 3M™ Speedglas™ automatisch donker kleurend filter 9100XXi biedt een extra groot gezichtsveld en verbeterde optische eigenschappen waardoor het filterzicht gedetailleerder en kleurrijker is. Via de 3M™ Speedglas™ laskap 9100 MP (Multi-Protection), biedt Lexrent vijf niveaus voor lasbescherming geïntegreerd: hoofd-, oog-, gelaats-, ademhalings- en oor bescherming samen in een enkel comfortabel en gebruiksvriendelijk systeem aan. De laskap kan worden ingesteld voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Het slanke profiel en ergonomische ontwerp maakt het nog lichter en gemakkelijker om in krappe ruimten te werken! De las helm, inclusief toebehoren wordt samen met de getoonde koffer geleverd!

✉️info@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

mobiele, groene lichtmasten - Lexrent

Licht in de donkere dagen!

De herfst heef zijn intreden gedaan, de donkere dagen staan weer voor de deur. Lexrent zorgt ervoor dat jouw werkzaamheden ook veilig in de donkere uren door kunnen gaan met de groene mobiele lichtmasten van Lexrent!

Wat zijn de voordelen van onze groene lichtmasten?

✅ Geen brandstofkosten ✅ Geen Co2 uitstoot ✅ Energie efficiënt ✅ Geen geluidsoverlast ✅ Makkelijk te verplaatsen door vorkheftruckpockets of middels hijsogen

Ideaal om tijdens de donkere uren productief en veilig te kunnen werken zonder dat het licht geluidsoverlast veroorzaakt!

Wil jij meer info, of weten wat Lexrent voor jou kan betekenen op het gebied van verlichting, neem dan contact met ons op!

Lexrent, expect more!
✉️info@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16′

Lexrent supports TA Chemours Netherlands!

Lexrent ondersteund J. De Jonge Mechanical op de TA 2021 van Chemours in Dordrecht middels een compleet uitgeruste en bemande  onsite shop met (accu) gereedschappen, consumables en PBM’s! De TA manager en de Operations manager zijn enthousiast over de dienstverlening van Lexrent; “Wij kunnen ons concentreren op ons project en Lexrent zorgt voor de rest. Korte lijnen en flexibiliteit tegen gunstige tarieven!” Lexrent wil het hele J. de Jonge Mechanical TA Team bedanken voor het vertrouwen en kijkt uit naar een veilige afronding van dit project en de volgende succesvolle projecten! Wil jij je gedurende jouw project ook ontzorgt worden op het gebied van gereedschappen, consumables en PBM’s middels een bemande onsite shop? Neem dan contact op met Lexrent om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Lexrent, Expect more!

✉️info@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16