NEW ARRIVAL - PLASMA SNIJDER

New Arrival - Plasma snijder

POWERMAX 105 SYNC PLASMA SNIJDER

Professionele plasmasnijder die het bedieningssysteem drastisch vereenvoudigt voor het snijden tot 25 mm, scheiden tot 38 mm en gutsen.

De Powermax 85 SYNC beschikt over ingebouwde intelligentie en revolutionaire single-piece cartridges. De nieuwe cartridges met kleurcodes elimineren verwarring van de slijtdelen, iedere kleur staat voor een ander proces. Met de ingebouwde RFID technologie wordt er aangegeven wanneer de cartridge aan vervanging toe is, daarnaast kan de cartridge data uitgelezen worden door middel van een smartphone. Deze data helpt met het volgen van de prestaties en het analyseren van patronen.

De geavanceerde SmartSYNC toorts in combinatie met de cartridge stelt automatisch het correcte amperage, luchtdruk en operating mode in. Het amperage kan aangepast worden op de SmartSYNC toorts en de cartridge kan vervangen worden zonder terug te keren naar de stroombron. De cartridges kunnen in seconden vervangen worden; met een kwartslag installeren of verwijderen.

 

EIGENSCHAPPEN

  • Powerkabel 3 meter
  • Spanning 200-600V

✉️info@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

Lexrent, expect more!

Lexrent consumables

💡Lexrent Consumables💡

 

Niet elk type equipment kun je inhuren, gebruiken en weer teruggeven. Dat weten wij ook! Jouw mensen hebben namelijk consumables nodig om het werk uit te kunnen voeren.

 

No problemo! Lexrent heeft namelijk ook een breed assortiment aan consumables beschikbaar voor jouw project. Van slijpschijven tot veiligheidsschoenen en van (kern) boren tot doodgewone oordopjes. Lexrent weet wat jouw medewerkers nodig hebben om veilig aan het werk te kunnen!

 

🙋🏼‍♂️Tip van Lex: Je kunt consumables ook gebruiken in combinatie met jouw Lexrent Onsite Solutions. Jouw verbruiksartikelen direct aanwezig op locatie, handig!

 

✉️Lex@lexrent.eu
💻www.lexrent .eu
📞+31 (0)10 24 58 16

Lexrent, expect more!

 

Lexrent Click & Rent

Lexrent introduceert CLICK & RENT! Hiermee worden huuraanvragen online, eenvoudig & snel! Op onze vernieuwde website heeft u direct toegang tot onze uitgebreide verhuurvloot, simpel aan te vragen door slechts enkele handelingen, ook op uw mobiele device.

Maak vrijblijvend een gepersonaliseerd MYLEX account aan om uw aanvragen en favorieten in te zien en eenvoudig opnieuw te reserveren!

MYLEX blijft voortdurend in ontwikkeling, zodat u in de toekomst ook de beschikking heeft over digitale pakbonnen, huurlijsten en nog veel meer tools om uw projecten te beheren.

Zo blijft er meer tijd over voor uw core-business!

CHECK NU DE CLICK & RENT WEBSITE VIA ONDERSTAANDE QR-CODE OF BUTTON.

Lexrent-click-en-rent-qr