NEW ARRIVAL - VERWARMINGSALERT

Lexrent LinkedIn posts link 1200x627 Sung 11 1

Nieuw in het assortiment! Lexrent biedt nu de Winix Zero Pro luchtreiniger aan. 

Dankzij het indicatielampje op de Winix Zero Pro ben je altijd op de hoogte van de huidige luchtkwaliteit in huis. Wil je dat de luchtreiniger zijn werking aanpast op de luchtkwaliteit? Zet hem dan in de automatische modus, dan heb je er zelf geen omkijken naar.

Het HEPA en koolstoffilter zuiveren pollen, stofdeeltjes, allergenen en vieze geurtjes uit de lucht. Fijn, want juist die allergenen zorgen voor geïrriteerde luchtwegen en niesbuien. Naast de filters bevat deze luchtreiniger een extra filteringstechniek die virussen, bacteriën en gassen neutraliseert. Hiermee maak je de kans op besmetting van bijvoorbeeld een verkoudheid of schimmels een stuk kleiner. Dat zorgt voor een prettige en gezonde werkomgeving! 

  • Met de timer op een bepaalde tijd uit te zetten
  • Stil apparaat
  • HEPA en koolstoffilter
  • Neutraliseert virussen en bacteriën
  • Geschikt voor ruimtes tot wel 96m2
  • Altijd inzicht in jouw luchtkwaliteit

Ook zuivere lucht op jouw werkplek? Neem contact met ons op!

Lexrent, Expect more!

✉️Lex@lexrent.eu
💻www.lexrent. eu
📞+31 (0)10 24 58 16

#industrieleverhuur #onsite #lexrent  #smartindustry 

 
Lexrent social posts 1200x1200 12

🎉Lexrent behaalt de 2022 volgers in 2022🎉

Op 12-12-2022 om 12:12 vierde Lexrent de 2022’ste volger. En daar zijn wij TROTS op! Het is gaaf om te zien dat wij jullie aandacht mogen krijgen en kunnen blijven boeien, heel veel DANK trouwe volgers, namens heel team Lexrent!

Daarom hebben wij een speciaal moment gemaakt van het behalen van de 2022ste volgers. Check de foto’s om te zien op welke speciale manier we deze keer onze taart aan hebben aangesneden. 

Ons doel blijft om professionals op dit netwerkplatform aan te haken en te informeren over innoverende producten, diensten en marktontwikkelingen op het gebied van industriële verhuur. Met jullie input blijven wij ons verder ontwikkelen om onze relaties nog meer toegevoegde waarde te bieden. 

Mede dankzij ons netwerk, weten we ons productassortiment steeds meer uit te breiden en aan te passen aan de wensen van jullie, onze klanten. Zo investeren wij in een veiligere, groenere en efficiëntere werkomgeving in jouw industrie.

Klik zelf eens door ons verhuur assortiment, het zal je verbazen wat je allemaal kunt vinden:

Bekijk het assortiment!

Wij zijn super trots op wat we tot op heden, samen met jullie, bereikt hebben en kijken uit naar de volgende stappen. Op naar de 2500 volgers!

✉️Lex@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

Lexrent, expect more!

#Rental #Followers #Lexrent #Industry #equipment

Lexrent LinkedIn posts link 1200x627 Sung 7
Lexrent LinkedIn posts link 1200x627 Sung 6
Lexrent Click & Rent

Lexrent introduceert CLICK & RENT! Hiermee worden huuraanvragen online, eenvoudig & snel! Op onze vernieuwde website heeft u direct toegang tot onze uitgebreide verhuurvloot, simpel aan te vragen door slechts enkele handelingen, ook op uw mobiele device.

Maak vrijblijvend een gepersonaliseerd MYLEX account aan om uw aanvragen en favorieten in te zien en eenvoudig opnieuw te reserveren!

MYLEX blijft voortdurend in ontwikkeling, zodat u in de toekomst ook de beschikking heeft over digitale pakbonnen, huurlijsten en nog veel meer tools om uw projecten te beheren.

Zo blijft er meer tijd over voor uw core-business!

CHECK NU DE CLICK & RENT WEBSITE VIA ONDERSTAANDE QR-CODE OF BUTTON.

Lexrent-click-en-rent-qr