LEXRENT IS OFFICIEEL DEALER VAN SFE

SFE dealership

Lexrent is officieel dealer van SFE - Specialized Fabrication Equipment!🎆

En daar zijn wij super blij mee. SFE is fabrikant van een breed pakket aan producten die gericht zijn op de piping fabricage industrie. 

Door dit partnership kunnen wij jouw projecten nog beter voorzien van het juiste equipment, met equipment van specialized fabrication equipmentgroup, b&b pipe and industrial tools, ppm pipe purge masters, tag pipe en mathey dearman! Zo krijgt jouw project een optimale doorlooptijd van prefabricage processen in de werkplaats tot werk in het veld.

Wouter Hofmann van SFE vertelt :

“Wij zijn erg enthousiast over het partnership met Lexrent. Zij hebben al vele jaren ervaring met het leveren van totaalprojecten, van pijpsteun tot bevelmachines aan diverse werkplaatsen en fabrieken. Samen met Lexrent adviseren wij klanten graag hoe de SFE producten kunnen bijdragen aan hogere productiviteit, kwaliteit, veiligheid  en ergonomie!”

Wil je graag vrijblijvend advies voor jouw werkplaats of project locatie? Neem contact met ons op.

Meer weten? 

✉️Lex@leXrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

Lexrent, expect more!

#industrieleverhuur #onsite #lexrent #partnership #SFE #smartindustry

Lexrent Click & Rent

Lexrent introduceert CLICK & RENT! Hiermee worden huuraanvragen online, eenvoudig & snel! Op onze vernieuwde website heeft u direct toegang tot onze uitgebreide verhuurvloot, simpel aan te vragen door slechts enkele handelingen, ook op uw mobiele device.

Maak vrijblijvend een gepersonaliseerd MYLEX account aan om uw aanvragen en favorieten in te zien en eenvoudig opnieuw te reserveren!

MYLEX blijft voortdurend in ontwikkeling, zodat u in de toekomst ook de beschikking heeft over digitale pakbonnen, huurlijsten en nog veel meer tools om uw projecten te beheren.

Zo blijft er meer tijd over voor uw core-business!

CHECK NU DE CLICK & RENT WEBSITE VIA ONDERSTAANDE QR-CODE OF BUTTON.

Lexrent-click-en-rent-qr