NEW ARRIVAL - VERWARMINGSALERT

6aed3b80 723d 8ee6 df15 c5d58d4e9ab3

Ben jij al klaar voor de lente? 🏗️

Nu de najaars TA’s op hun einde lopen, is het natuurlijk goed om stil te staan bij de performance van jouw team op het gebied van veiligheid, kwaliteit, productiviteit en kosten.
 
Aan het einde van een periode krijg je regelmatig nog klap in je gezicht van de huuritems die afgekocht moeten worden omdat ze kwijt of kapot zijn. Onvoorziene kosten, die van tevoren niet in te schatten zijn.
 
Breek LOS! Lexrent Onsite Solutions geeft jou realtime-inzicht in welke medewerker specifiek equipment in gebruik heeft.
 
Stuur op kosten, spreek mensen aan op het zorgvuldig omgaan met equipment en krijg voor het einde van het project zicht op de totale kosten.
Wij helpen jou om de financiële kant van het project beter te beheersen!
 
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!
 
✉️Lex@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16
Lexrent, expect more!
 
#industrieleverhuur #onsite #lexrent #ta #smartindustry 
3e8ffb19 88cd bb3a feed 3027148803cf
29b3e9c0 26a0 4340 77bb 06f4e968d169

Zie jij tegenwoordig ook zoveel Lexrent op de bouwplaatsen?🔎

6e9a2778-b412-2042-ad79-bb800eebfb20

 Oké, wij zijn er natuurlijk zelf wel erg op gefocust. Maar toch! Wij zien steeds meer Lexrent en oranje voorbijkomen rondom. En jullie ook!

We krijgen van collega’s, klanten en relaties regelmatig toffe foto’s door van onze materialen en ons logo op locatie. We hebben er in deze post een aantal verzameld.

En heb je zelf ook foto’s? Of kom je ons ergens tegen? Stuur het door! Vinden we leuk👍🏼

Lexrent, Expect more!

✉️Lex@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

Lexrent, expect more!

#industrieleverhuur #onsite #lexrent #equipment #smartindustry

Lexrent Click & Rent

Lexrent introduceert CLICK & RENT! Hiermee worden huuraanvragen online, eenvoudig & snel! Op onze vernieuwde website heeft u direct toegang tot onze uitgebreide verhuurvloot, simpel aan te vragen door slechts enkele handelingen, ook op uw mobiele device.

Maak vrijblijvend een gepersonaliseerd MYLEX account aan om uw aanvragen en favorieten in te zien en eenvoudig opnieuw te reserveren!

MYLEX blijft voortdurend in ontwikkeling, zodat u in de toekomst ook de beschikking heeft over digitale pakbonnen, huurlijsten en nog veel meer tools om uw projecten te beheren.

Zo blijft er meer tijd over voor uw core-business!

CHECK NU DE CLICK & RENT WEBSITE VIA ONDERSTAANDE QR-CODE OF BUTTON.

Lexrent-click-en-rent-qr