NEW ARRIVAL - EXPERT IN LICHTMASTEN

Het wordt steeds later licht en eerder donker🌚

De dagen worden steeds korter. Onhandig! Goede verlichting is essentieel voor een veilige werkomgeving. Onderneem actie, voordat je achter het net vist!

Lexrent is expert in de verhuur van verlichting. We weten wat jouw projecten nodig hebben om veilig en goed verlicht te zijn💡

Een greep uit ons assortiment:

– Lichtmast LED Hybride STAGE V stationair
– Lichtmast LED Hybride STAGE V mobiel op wegonderstel
– Lichtmast LED 4 x 320 stationair – doorlus
– 42V LED verlichting
– 230V LED panelen
– LED signalering- en zicht verlichting
– Compacte, draagbare accu LED lampen

De Lexrent LED verlichtingen zijn allen STAGE V en dus laag in verbruik. Dat is met de huidige energieprijzen natuurlijk heel fijn. Daarom vallen zij onder het “This is Green” label van Lexrent 🍃

Een mobiele lichtmast op jouw project is essentieel voor de veiligheid. Je huurt de mobiele lichtmasten gemakkelijk via Lexrent Click & Rent. Reserveer je verlichting nu snel!

Lex@lexrent.eu
www.lexrent.eu
+31 (0)10 24 58 16

Lexrent, expect more!

#lichtmasten #industrieleverhuur #clickandrent #lexrent #smartinsdustry #thisisgreen

Lexrent Click & Rent

Lexrent introduceert CLICK & RENT! Hiermee worden huuraanvragen online, eenvoudig & snel! Op onze vernieuwde website heeft u direct toegang tot onze uitgebreide verhuurvloot, simpel aan te vragen door slechts enkele handelingen, ook op uw mobiele device.

Maak vrijblijvend een gepersonaliseerd MYLEX account aan om uw aanvragen en favorieten in te zien en eenvoudig opnieuw te reserveren!

MYLEX blijft voortdurend in ontwikkeling, zodat u in de toekomst ook de beschikking heeft over digitale pakbonnen, huurlijsten en nog veel meer tools om uw projecten te beheren.

Zo blijft er meer tijd over voor uw core-business!

CHECK NU DE CLICK & RENT WEBSITE VIA ONDERSTAANDE QR-CODE OF BUTTON.

Lexrent-click-en-rent-qr