Dommekracht

Dommekracht huren

Ben je op zoek naar een dommekracht voor je komende hijswerkzaamheden? Dan zit je bij Lexrent helemaal goed. Bij Lexrent kun je een dommekracht huren die je werkzaamheden flink kunnen verlichten.

We hebben meerdere sterkten dommekrachten in ons assortiment om te verhuren. Zo hebben we dommekrachten voor:

Dommekracht 10t, Dommekracht 1,5t, Dommekracht 3t, Dommekracht 5t, Dommekracht 2,5t

Het maakt dus niet uit voor welke hijswerkzaamheden je een dommekracht wil huren, er is altijd een dommekracht die qua sterkte bij je project past.

Dommekracht van verschillende krachten

Zoals gezegd vind je in ons assortiment dus dommekrachten met verschillende sterkten waardoor je dus ook veel zware dingen op kunt tillen. Een dommekracht (ook wel kelderwind of kelderwinch genoemd) heeft een robuuste hendel en grote hefkracht. Hieronder vind je een overzcht van de verschillende sterkten van de dommekrachten in ons verhuur assortiment.

Hoeveel kilogram kan ik optillen met een dommekracht? 

In het assortiment van Lexrent vind je krik gereedschap om zware objecten op te heffen in de volgende tonnages:

Tonnages (ton) Kilogram (kg)
1.5 ton 1500
2.5 ton 2500
3 ton 3000
5 ton 5000
10 ton 10.000
16 ton 16.000
20 ton 20.000

Waarom een dommekracht huren?

Een dommekracht huren kun je om verschillende reden doen. Het handige van een dommekracht/kelderwinch is het feit dat het een multifunctioneel product is. Het hijsmiddel kun je namelijk zowel in de lengte als in de breedte gebruiken. Hierdoor heb je geen andere equipment meer nodig naast je dommekracht om zware objecten te hijsen.

Daarnaast is het zo dat er ook verschillende veilige elementen zijn ingebouwd die ervoor zorgen dat het veilig om ermee te werken. Zo zijn er onder andere pallen geïntegreerd die voorkomen dat het object dat gedragen wordt naar beneden kan storten.Daarnaast zijn er ook een lasblokkering en veiligheidsslinger aanwezig die de constructie ondersteunen. Hierdoor kan je ervan op aan dat de dommekracht je niet in de steek laat en een product is waar je op kunt vertrouwen.

Hoe huur je een dommekracht/kelderwinch bij Lexrent?

Via onze click & rent module is het eenvoudig om online je dommekracht te huren. Zoek de dommekracht met de kracht naar keuze op en plaats deze in je winkelmand. Ga daarna door naar het reserveren, vul je gegevens in en wij gaan voor je aan de slag. We zorgen ervoor dat de gereserveerde items snel bij je op locatie zijn zodat je zo min mogelijk tijd verliest en aan het werk kunt blijven.


Vragen over de verhuur van een dommekracht?

Mocht je na het lezen van bovenstaande informatie toch nog vragen hebben over het huren van een kelderwinch bij Lexrent, kunje ons altijd mailen of bellen. We zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 8 en half 5. Mail naar ons via het contactformulier of bel naar: 010 248 5816. Wij helpen je graag met het reserveren van de juiste equipment voor jouw project!