ATEX gereedschap huren

ATEX gereedschap & vonkvrij gereedschap

Ben je op zoek naar het juiste vonkvrije gereedschap voor een project in explosiegevaarlijke omgevingen? Bij Lexrent zit je dan precies goed. Lexrent biedt EX gecertificeerde producten (variërend van EX telecom tot EX vonkvrij gereedschap).

ATEX gereedschap of vonkvrij gereedschap advies nodig?

Lexrent heeft een Click & Rent module ontwikkeld met haar volledige aanbod aan vonkvrij gereedschap. Op deze manier kun je bladeren door het gehele assortiment aan ATEX gereedschap en precies de producten selecteren die je nodig hebt voor je volgende project. Mocht het zo zijn dat je advies nodig hebt over welke equipment je exact nodig hebt voor de explosiegevaarlijke omgeving waar je in werkt, schroom dan niet om ons een mail te sturen of te bellen. Wij helpen je graag aan exact het juiste materiaal!

Vonkvrij gereedschap huren bij Lexrent

Lexrent is jouw online specialist op het gebied van ATEX gecertificeerde producten voor industriële doeleinden. Wij leveren enkel gecertificeerde producten en onze specialisten zitten voor je klaar. Of het nu gaat om een ATEX pneumatische steekzaag, ringslagsleutels of ATEX luchtsleutels. Wij hebben het en adviseren je graag.

Snel reserveren? Dat kan via onze Click & Rent module. Plaats het vonkvrije gereedschap in de winkelwagen en rond je reservering af. Wij zorgen dat het snel op het project aanwezig is. Liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook op info@lexrent.eu en 010 248 5816.

Assortiment aan ATEX vonkvrij gereedschap

Wil je graag zien wat Lexrent voor vonkvrij gereedschap in het assortiment heeft? Klik dan op een van onderstaande links:

EX TELECOM / IT
EX GEREEDSCHAP
EX VONKVRIJ HANDGEREEDSCHAP