NEW ARRIVALS 26 augustus 2021

New Arrivals

New Arrival - Gasdetectie nummer

Gasdetectie nummer

De veiligheid tijdens de werkzaamheden dient altijd gewaarborgd te worden vinden wij bij Lexrent.
Gasdetectie hoort ook bij veilig werken.

In deze editie van de new arrival lichten wij een nieuw gasdetector van Lexrent uit en de services die Lexrent gaat leveren op het gebied van gasdetectie!

Lexrent beschikt nog over veel meer equipment om veilig werken te bewerkstelligen, tevens kan Lexrent jou ook voorzien van PBM’s.
Wil jij meer info?
Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Multigas meter

Multigas meter

De WatchGas QGM van Lexrent is een multigas monitor die is ontwikkeld om jou veiligheid te bieden bij het werken in gevaarlijke omgevingen!
De multigas detector detecteert tot vier verschillende gassen. hij kan zuurstofgebrek en gevaarlijke concentraties H2S, CO en brandbare gassen detecteren.

Wanneer de concentratie van deze gassen de vooringestelde waarden voor TWA, STEL, hoog- en laag alarm overschrijdt, zal de QGM alarm slaan door trilalarm, knipperende LED’s en een 90 dB akoestisch alarm.

Een ingebouwde data- en gebeurtenislog registreert piek- en gemiddelde alarmwaarden, kalibratiedata en bumptestinformatie met een capaciteit van 2 maanden. Alle opgeslagen gegevens kunnen naar uw PC gedownload worden met de WatchGas IR-link software.

Wat je moet weten:
– IECEc en ATEX zone 0 gecertificeerd
– Eenvoudige eenknopsbediening
-Instelbare alarmgrenzen

Keuringen Lexrent

Keuringen

Lexrent is volop bezig met het uitbreiden van zijn assortiment. Daarnaast is Lexrent ook bezig met het uitbreiden van zijn diensten! Een van die diensten is het laten keuren van gas detectors. Sinds kort is Lexrent gecertificeerd om deze keuringen uit te voeren. Hiermee kan Lexrent ook de gasmeters van derden keuren!