NEW ARRIVALS 21 juni 2021

slider image 2 1

De Lexrent PACB212HP 4 is geschikt voor warme zomerdagen en koude winterdagen. Deze airco koelt namelijk niet alleen, maar verwarmt ook.
Bedien de mobiele airco vanaf jouw werkplek met de meegeleverde afstandsbediening. En met de 24-uurstimer, stel je de gewenste tijd in dat de airco koele lucht blaast. De airco maakt altijd geluid, maar als je wil dat hij iets stiller zijn werk doet, dan zet je de stiltemodus aan. In deze functie draaien de verdamper en ventilator van de airco langzaam. Zo is het geluid minder storend als je net geconcentreerd aan het werk bent!

arrival 1

Met de LEXRENT AWK04 raamafdichtingskit voorkom je dat warme lucht terug naar binnen komt als de afvoerslang van de airco naar buiten hangt. Ideaal om te combineren met de Lexrent mobiele airco!

De kit is geschikt voor de volgende soorten ramen: draairamen, kantelramen, schuiframen en naar binnen en buiten draaiende deuren. Hij is niet geschikt voor dakramen, kiepramen, skylight ramen of kiepdeuren.

arrival 2

De Lexrent TV7010 is een torenventilator, waardoor het apparaat lucht vanaf meerdere hoogten blaast. Hierdoor voel je de wind ook op je benen. Met een hoogte van 90 centimeter is de ventilator een uitkomst voor op jouw werkplek tijdens warme zomerdagen. In samenwerking met een eventueel al gemonteerde airco zorgt de Lexrent TV7010 voor een extra verplaatsing van de al gekoelde lucht!

Dankzij zijn zelf draaiende functie tot maximaal 90 graden verspreidt de machine de wind door het kantoor, zodat ook jouw collega’s er plezier van hebben. De ventilator heeft daarnaast een ionisatiefunctie, waardoor hij de lucht in de ruimte zuivert. Met de afstandsbediening wissel je tussen de 3 verschillende windsnelheden vanaf een afstand.