NEW ARRIVALS 12 augustus 2021

New Arrivals - This is Green

Lexrent - This is green

Lexrent breidt groene vloot uit.

This is green  

De groene vloot van Lexrent is verder uitgebreid!
Lexrent heeft een groot aantal groene plug-in licht masten toegevoegd aan zijn groene vloot!

Deze telescopische lichtmasten met maar liefst 4x 320w LED panelen hebben een verlichtingsoppervlakte van maar liefst 5000 m² en kunnen eenvoudig aangesloten worden op een groene hybride generator van Lexrent!
De telescopische lichtmasten hebben standaard een dag- en nacht sensor en zijn in serie te schakelen.

Wat zijn de voordelen van onze groene lichtmasten?

✅ Geen brandstofkosten
✅ Geen Co2 uitstoot
✅ Energie efficiënt
✅ Geen geluidsoverlast
✅ Makkelijk te verplaatsen door vorkheftruckpockets of middels hijsogen

Ideaal om tijdens de donkere uren productief en veilig te kunnen werken zonder dat het licht geluidsoverlast veroorzaakt!

Wil jij meer info, of weten wat Lexrent voor jou kan betekenen op het gebied van verlichting, neem dan contact met ons op!

✉️info@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

Slagmoersleutels

Lexrent heeft een zeer uitgebreid gamma aan slagmoersleutels. Op accu en lucht aangedreven. In deze editie hebben wij enkele nieuwe, en al bestaande slagmoersleutels uitgelicht.

Wil jij meer info?
Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Accu gedreven slagmoersleutels

Accu gedreven slagmoersleutels

Lexrent 36v slagmoersleutels

Deze slagmoeraanzetter heeft een zeer hoog aan- en losdraaimoment!

De 36v slagmoeraanzetter van Lexrent is super compact en lichtgewicht. Met zijn krachtige koolborstelloze motor en instelbaar toerental krijgt u alle moeren, schroeven en bouten los. Het unieke triple hammer mechanisme werkt snel, krachtig en met weinig vibratie. De slagmoeraanzetter heeft een zeer hoog aan- en losdraaimoment. de WR36DAWRZ is IP56 water en stof bestendig.

Lexrent 18v slagmoersleutel

Lexrent 18v slagmoersleutel

Veel krachtiger dan de Metabo SSW 18 LTX 600  worden accuslagschroevendraaiers niet. Het extreem hoge koppel van 600 Nm maakt hem zeer geschikt voor professioneel en seriematig schroefwerk. Tegelijkertijd zorgt het robuuste tandwielhuis van aluminium persgietwerk ervoor, dat de warmte optimaal wordt afgevoerd en de SSW 18 LTX 600 lang meegaat. Met 2200 slagen per minuut en een toerental van 1600 toeren per minuut draai je allerlei soorten en maten schroeven vast in de meest uiteenlopende materialen!

a0f34d9a 350b 481a baad 151c71b22fc4

Lexrent Toku slagmoersleutel

Deze industriële slagmoersleutel van Toku heeft een uitstekende staat van dienst. De MI-3800PR is ontwikkeld voor montage- en demontage toepassingen. Het gesloten hamermechanisme is haast onverwoestbaar en daarom geschikt voor zware toepassingen. De energie wordt direct doorgestuurd naar het aandrijfvierkant voor maximaal vermogen en minimaal onderhoud.