NEW ARRIVALS - 110 VOLT DC Gereedschap

110 VOLT DC Gereedschap

110 VOLT DC Gereedschap

110 VOLT DC gereedschap is essentieel als je werkt in een besloten ruimte. Een besloten ruimte is een gesloten of deels open omgeving, met een mogelijk vernauwde toegang. Een besloten ruimte is niet ontworpen voor het verblijf van personen. Daarnaast bieden de ruimten vaak beperkte bewegingsruimte, beperkte toegankelijkheid en is sprake van beperkte vluchtwegen.
Voorbeelden van besloten ruimtes zijn: opslagtanks, silo’s, riolen, vaten, stoomketels, scheepsruimen, ketels, etc. Kenmerken van besloten ruimtes zijn dat ze vaak niet makkelijk toegankelijk zijn en veelal via een luik of mangat betreden moeten worden. Veel voorkomende gevaren in besloten ruimtes zijn een tekort aan zuurstof, de aanwezigheid van brandbare of giftige gassen/dampen, elektriciteit, een gebrek aan licht, schadelijk/giftig stof en extreme temperaturen.

Lexrent beschikt over een ruim assortiment 110 VOLT DC Gereedschap & Veiligheidsmiddelen om in een besloten ruimte te werken!

Benieuwd waar het 110 VOLT DC gereedschap assortiment van Lexrent uit bestaat? Kijk dan eens in assortiment via onderstaande link:
110 VOLT DC gereedschap assortiment

✉️info@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

Haakse slijper - Lexrent

110 V DC HAAKSE SLIJPER

In het ruime 110 VOLT DC assortiment van Lexrent bevinden zich ook meerdere soorten haakse slijptollen. Nu lichten wij de haakse slijper Ø 125mm 110 VOLT DC uit.

Deze haakse slijper is uitermate geschikt voor werkzaamheden in een gesloten ruimte. Door zijn compacte, lichtgewicht ontwerp met een herstart beveiliging en aanloopstroom begrenzing is deze haakse slijper extreem makkelijk in gebruik!

De technische kenmerken:
Vermogen 730W
diameter slijpschijf 125mm
toerental 10.000 rpm
Overbelasting en herstartbeveiliging
Spindel M14

Waar is deze o.a. voor geschikt?
Doorslijpen
Afbramen
Diamant doorslijpschijven
Lammelenschuurschijven
Fiberschuurschijven

Direct een haakse 110 VOLT DC slijper huren? Klik dan op onderstaande button.

Lexrent is hard bezig op LinkedIn

LEXRENT OP LINKEDIN

Lexrent is actief op Linkedin! Jij ook? Volg ons dan nu! Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties en ontwikkelingen bij Lexrent, vol dan nu onze LinkedIn pagina!
Klik op onderstaande button om direct naar de LinkedIn pagina van Lexrent te gaan!

✉️info@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16

Lexrent Click & Rent

CLICK & RENT

Lexrent introduceert CLICK & RENT! Hiermee worden huuraanvragen online, eenvoudig & snel! Op onze vernieuwde website heeft u direct toegang tot onze uitgebreide verhuurvloot, simpel aan te vragen door slechts enkele handelingen, ook op uw mobiele device. Maak vrijblijvend een gepersonaliseerd MYLEX account aan om uw aanvragen en favorieten in te zien en eenvoudig opnieuw te reserveren!

MYLEX blijft voortdurend in ontwikkeling, zodat u in de toekomst ook de beschikking heeft over digitale pakbonnen, huurlijsten en nog veel meer tools om uw projecten te beheren.
Zo blijft er meer tijd over voor uw core-business!
Check nu de Click & RENT website via onderstaande link
Click & Rent – Lexrent

Lexrent, expect more!
✉️info@lexrent.eu
💻www.lexrent.eu
📞+31 (0)10 24 58 16