NEW ARRIVALS 8 JULI 2021

New arrival website

LEXRENT 5- IN – 1 LASBESCHERMING

Maak kennis met ons nieuw, geavanceerd filter! Het 3M™ Speedglas™ automatisch donker kleurend filter 9100XXi biedt een extra groot gezichtsveld en verbeterde optische eigenschappen waardoor het filterzicht gedetailleerder en kleurrijker is.
Via de 3M™ Speedglas™ laskap 9100 MP (Multi-Protection), biedt Lexrent vijf niveaus voor lasbescherming geïntegreerd: hoofd-, oog-, gelaats-, ademhalings- en oor bescherming samen in een enkel comfortabel en gebruiksvriendelijk systeem aan.
De laskap kan worden ingesteld voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

Het slanke profiel en ergonomische ontwerp maakt het nog lichter en gemakkelijker om in krappe ruimten te werken!

New arrival week 27

De las helm, inclusief toebehoren wordt samen met de getoonde koffer geleverd!

DE AANHANGWAGEN  

Deze tandemasser kan gebruikt worden voor verschillende soorten doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van een auto, of van groot materieel. Met een netto laadvermogen van 2180 kg en een afmeting van 405 x 200 cm (LxB) is deze tandemasser een echte alleskunner!

New arrival week 27.3

TRANSPORTEN
New arrival week 26.6

Wist u dat Lexrent beschikt over een vrachtwagen met Laadkraan. Wij kunnen u voorzien met kraanwerkzaamheden en transporten.
Vraag naar de mogelijkhedenInformeer ook vrijblijvend naar onze hijskraan, mobilisatie en transport diensten!

New arrival week 24.4

AIRCO’S BESCHIKBAAR

Door groot ingekocht te hebben, heeft Lex nog mobiele airco’s beschikbaar. Gedurende de warme dagen kan de airco koelen, of in de koude dagen verwarmen.. Alles om de werkzaamheden aangenamer te maken!

KLAAR VOOR JOUW KLUS!