NEW ARRIVALS 09 september 2021

New Arrivals

HDPE

HDPE nummer

Naast het investeren in een groene vloot investeert Lexrent ook in allerlei ander equipment. Zo ook voor tank bouw- en onderhoud!
Lexrent heeft in deze divisie meerdere oplossingen voor het verwerken van HDPE geomembraan. Denk hierbij aan HDPE lassen, een schoktester of een HDPE rol uithouder.

In deze editie van de new arrival lichten wij onder andere een nieuwe in huis geëngineerde HDPE rolhouder van Lexrent uit.

Ben je nu benieuwd naar de oplossingen van Lexrent en wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van HDPE verwerking, consumabels of ander equipment, neem dan contact met ons op via onderstaande button.

HDPE rolhouder

HDPE rolhouder

De HDPE rolhouder is in huis geëngineerd door Lexrent.
Deze Lexrent HDPE rolhouder is een echte alles kunner, dit omdat hij multi-inzetbaar is. Hij kan namelijk op verschillende manieren gebruikt worden. De rolhouder kan staand gebruikt worden, maar beschikt ook over hijs functie. 

Staande functie
De steun is gemaakt om de rolhouder op de grond te zetten, zo is de rolhouder ideaal om de folie prefab te maken voor de tank.
Kortom, de oplossing om op locatie de prefab te maken.

Hijs functie
Middels de hijsfunctie is het gemakkelijk om de HDPE rol uit te rollen onder de tank. Op deze manier kan jij de werkomstandigheden verbeteren en de klus sneller klaren!

Design
De rolhouder is bij Lexrent in house geëngineerd, in samenwerking en op verzoek van J. de Jonge Tankx! Gedurende de design fase is een van de speerpunten geweest om een ultieme rolhouder te ontwikkelen voor beide functies. Door het stevige ontwerp heeft deze rolhouder een maximale werklast van 2000 kg.

wat is er nog meer op HDPE gebied

Wat is er nog meer op HDPE gebied?

All-rounder automatisch lasapparaat

Het is ideaal voor het lassen van dikke en dunne geomembranen, gemaakt van HDPE, LDPE, TPO, FPO, PP, maar ook van PVC en CSPE. Het ontwerp van de kunststof lasmachine is ergonomisch en gebruiksvriendelijk!

Grote rollen zorgen voor meer afstand tot de grond. Dit helpt bij het lassen van kunststof op ruwe of ongelijke oppervlakken. De handgrepen van de TWINNY T7 zijn goed gepositioneerd. Dit maakt het gemakkelijk om de lasautomaat te begeleiden, te verplaatsen en te transporteren. De lassnelheid is aanzienlijk verbeterd door de krachtige blower en het aanzienlijk hogere verwarmingsvermogen!

VCA lexrent

Lexrent B.V. behaalt VCA VCA* 2017/6.0

Lexrent heeft 26 augustus jl. de VCA* 2017/6.0 certificatie toegekend gekregen.

Met deze VCA certificering bevestigt certificeringsinstantie EBN dat aan alle veiligheid, gezondheid en milieu aspecten voldaan worden die bij deze certificering horen, door onze werknemers, leveranciers, aannemers en onderaannemers.

Wij denken met u en uw medewerkers mee op het gebied van de hoogste kwaliteit gereedschap en equipment, veiligheidsdocumenten en certificaten. Lexrent denkt zelfs mee op het gebied van training van uw personeel voor veilig en efficiënt werken met gereedschap en equipment!

Benieuwd hoe wij uw project veilig en kosteneffectief verder kunnen helpen?

Neem contact op met Lexrent, expect more!