NEW ARRIVALS 3 augustus 2021

Vonkentester - Lexrent

Vonkentester

Unieke vonkentester PST100 van Lexrent, om snel kunststof lasnaden te kunnen testen op waterdichtheid. Diktes tussen 3mm en 30mm kunnen worden getest met deze vonkentester.

Met behulp van het hoogfrequentie-testapparaat PST100 van Lexrent, kunt u snel en veilig vaststellen of lasnaden; recipiënten, laklagen en/of de bewerkte lagen dicht zijn. Door de contactloze vonken opwekking is het apparaat onderhoudsvrij, constant en klaar voor veelvuldig gebruik. De ingebouwde stabiliseringsschakeling laat het apparaat onafhankelijk van de schommelingen van de netspanning werken.

Wilt u meer informatie over deze vonkentester van Lexrent, neem dan contact op via onderstaande button.

Lexrent & TankX

Expect More bij Lexrent, wordt in verschillende vormen ingevuld bij Lexrent, door middel van geautomatiseerde systemen, real time inzicht in wat jij momenteel in huur hebt staan bij Lexrent, noem het maar op!

Lexrent gaat alleen verder, en vult Expect More op een andere manier in voor TankX!
TankX kwam met de vraag of Lexrent mee wilde werken aan het ontwikkelen van een nieuw vijzelsysteem.
Wij zouden onze pay-off niet waar maken als wij hier niet aan mee zouden werken!!

Zie in het filmpje de realisatie van dit mooie project.

Kan Lexrent iets voor u betekenen op het gebied van speciale ontwikkeling, of een ander specifiek product? Neem dan contact met ons op.

1dc56dfc e440 4006 a1ca 133338961d4f 1 1

LinkedIn

Lexrent wordt steeds actiever online. Inmiddels is de website al enige tijd online. Nu is sinds korte tijd Lexrent ook actief op LinkedIn!

Via onderstaande link kan jij onze LinkedIn pagina bezoeken!

En als je er toch bent, volg ons dan direct even, zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes van Lexrent!

Prijsuitreiking EK actie

Lexrent EK actie

Inmiddels is de tweede van de drie prijzen uitgereikt aan Ruiz Knöbel van JLA. Ruiz heeft een rum pakket van Casa Ron in ontvangst mogen nemen. Ruiz geniet van dit speciaal samengestelde pakket, maar drink met mate(n)!