NEW ARRIVALS 1 JULI 2021

image001

LEXRENT BOUWT GELUIDSWAL A15

Lexrent heeft een geluidswal gebouwd langs de A15 met nieuwe containers! Wij hebben dus onze container vloot flink uitgebreid. Het assortiment containers bestaat uit:

10″ Offshore gecertificeerde containers
20″ Opslag/Werk containers
8″ Opslag/Werk containers
4″ Opslag/Werk containers

In deze editie van de New Arrival zullen enkele containers worden uitgelicht!

DE CONTAINERS

Alle containers die Lexrent heeft toegevoegd aan de verhuurvloot, of al in bezit waren, zijn gecertificeerd voor gebruik in de petrochemie!
Daarnaast zijn alle containers voorzien van een groepenkast en LED verlichting, zo kun jij ook in de donkere dagen gewoon verder!!

image023 1

20ft OPSLAG CONTAINER

Gedurende jouw project heb je soms meer behoefte aan opslagcapaciteit van materiaal en equipment. Lexrent bied jou de oplossing met de 20ft opslag container voorzien van stellingen, verlichting en stroomvoorziening. Ruimte en organisatie voor jouw project in een standaard transporteerbaar formaat!

LEXRENT BIED JOU DE RUIMTE!

Untitled 21

Untitled 2

4ft OPSLAG CONTAINER

Lexrent heeft de ideale oplossing voor veilige opslag van klein gereedschap en verbruiksgoederen. Onze compacte 4ft container bied voldoende opslag ruimte en is tevens gemakkelijk te verplaatsen!

KLAAR VOOR JOUW KLUS!

Untitled 211

1Untitled 2

10ft OFFSHORE CONTAINER

Ook voor offshore werkzaamheden beschikt Lexrent over de geschikte oplossingen! bijvoorbeeld onze DNV 2.7-1 gecertificeerde 10″ft offshore container. De offshore container word samen met een 4- sprong geleverd!

Informeer ook vrijblijvend naar onze hijskraan, mobilisatie en transport diensten!