Compressor huren

Compressor huren bij Lexrent

wil je een compressor huren voor je volgende project? Dan ben je bij Lexrent aan het juiste adres! Een compressor doet eigenlijk niets anders dan lucht aanzuigen en deze samenpersen in een ketel. Nadat de lucht is samengeperst wordt de lucht via de aangesloten slang verbonden met het aangesloten gereedschap. Op deze manier kun je dus op luchtdruk gelijk aan de slag met je gereedschap. Je kunt o.a. het volgende gereedschap gebruiken: verfspuit, spijkerpistool, nietpistool, boor of slijptol.

Bij Lexrent vind je verschillende compressoren.Zo hebben we onder andere mobiele compressoren van 3 & 4 m3 per minuut. Daarnaast hebben we ook een 230 volt compressor met 8 bar en 50 liter inhoud. Ben je benieuwd naar welke compressor het beste past bij jouw project? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag aan de juiste oplossing.

Meer dan alleen compressoren

Lexrent helpt je volledig uit de brand als het gaat om industriële equipment huren gaat. Lexrent heeft naast compressoren namelijk een groot assortiment wat online te vinden is. Blader door de verschillende categorieën en vind al het materiaal dat je nodig hebt voor je volgende project. Snel online te reserveren, snel op locatie en alles bij één partij! Makkelijk toch?

Heeft u nog vragen over het huren van een compressor?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over bijvoorbeeld de compressoren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Het is zeer aan te raden om, als je niet precies weet welke equipemt je nodig hebt, te overleggen zodat jouw project een succes kan worden!

Stuur ons een mailtje via het contactformulier, of bel ons op 010 248 5816